FONTOS! Rendkívül jó hír érkezett a nyugdíjasoknak péntekre! A sok rossz után végre valami jó! EZ MINDENKIT érint:


Rendkívül jó hír érkezett a nyugdíjasoknak péntek reggelre! A sok rossz után végre valami jó!  A következő hétvégén máris a nyár első hónapjába léptünk. A júniusi melegben figyeljünk a hidratálásra, és ha tehetjük, akkor ne végezzünk fizikai munkát a legnagyobb napsütésben. Van azonban valami jó abban is, hogy hamarosan június van:
Hiszen érkeznek a nyugdíjak. Már nem kell sokat várni, és megkezdik az utalást, illetve a postai kézbesítést. Júniusi nyugdíj postai kézbesítése: Tavaly novemberben mindenkihez eljuttatták a nyugdíjkifizetési naptárat, melyben a Posta feltünteti azokat az idősávokat, amikor postai úton kézbesíti a nyugdíjakat. Minden hónapban 12 munkanapon át viszik ki a nyugdíjakat, így a kifizetési időszak az adott hónap 11-12-13-14. napjától eltarthat akár 24-25-26-27-28. napjáig is.
Mikor utalják a bankszámlákra a júniusi nyugdíjat? Ha utalással kérjük a nyugdíjat, akkor minden hónap 12. napján találhatjuk meg azt majd a bankszámlánkon. Ez alól csak az kivétel, ha 12-e éppen munkaszüneti napra vagy hétvégére esik, mert akkor az azt megelőző munkanapon utalnak. Mivel június 12. most munkanapra esik, így hamarosan utalják a nyugdíjakat, és nem fog csúszni a nyugdíj. Június 12-én, szerdán utalják a nyugdíjakat. Tehát körülbelül, két és fél hét múlva.

AKTUÁLIS:

Főoldal