Elragadó!!! Ennyire bájos házakat lehet kapni mindössze 800 ezer forintért, Május 13-tól, hétfőtől! Mutatjuk, hol és hogyan keresd! Itt a pontos lista:


Kíváncsi vagy, hol találod meg az ország legolcsóbb házait? Ha lakásvásárlásról van szó, nem mindenki gondolkodik hatalmas összegekben,illetve hitelben, mint ahogy olyan kedvezményt sem kaphat mindenki, amilyet például a gyermekes vagy éppen három gyermeket is magukénak tudó családokkaphatnak az államtól Amennyiben valaki nem akar eladósodni, mégis szeretné, ha rendelkezhetne ingatlannal, családi házak terén igen komoly és széles választékkal találhatja szemben magát, ami azonban éppúgy igaz a felső árkategóriát képviselő ingatlanokra, mint azokra, melyeket akár már egymillió forint alatt is meg lehet vásárolni.
Ingatlanok egymillió forint alatt A különféle ingatlanokkal foglalkozó irodák weboldalain csupán az árat kell beállítani, pontosabban minimalizálni ahhoz, hogy akár egymillió forint alatt is rá lehessen bukkanni olyan családi házakra, amelyek bizonyos anyagi ráfordítással később lakhatóvá tehetőek. Sőt, nem ritka az sem, hogy valaki olyan ingatlanra bukkan, mely lakható is,csupán némi felújításra szorul, így mindenképpen érdemes böngészni, a szerencse ugyanis bármikor a leendővevőre találhat. Lehetséges tehát igen olcsón ingatlanhoz jutni, nagyon fontos azonban tudni, hogy a felújítási teendőkmellett ennek általában még egy lényeges hátulütője lehet, vagyis az olcsóságnakára van, a legalacsonyabb összegekért ugyanis általában olyan helyeken lehetcsaládi házat vásárolni, amelyek nem számítanak központinak, ésmunkalehetőségekben sem bővelkednek. Ha viszont valakinek épp az a célja, hogy nyugodtabb, csendesebb környékre költözzön, ideális választás lehet, mint ahogy azoknak is megoldást jelenthet, akik komoly hiteltartozással bírnak, ingatlanjukat pedig minél előbb egy olcsóbbra kellene cserélni.
Több alkalommal is utána jártunk már annak, milyen áron lehet Magyarországon a legolcsóbban családi házhoz jutni,a friss keresések alapján pedig például számos ház eladó egymillió forint alatt is, de felújítandó épületet már 350 ezer forintért is találtunk Újszászon. Így vehetsz családi házat 450 ezer forintért. Persze ennek is van hátulütője, amellett például, hogy sokan nem tartják túl etikusnak ezt a megoldást, számos esetben az épület lakottan kerül árverésre,további esetleges kellemetlenségeket eredményezve ezzel. Ha azonban valakinek mégis szimpatikus a módszer, érdemes tudni, hogy jelenleg a Magyar BíróságiVégrehajtói Kamara, illetve a NAV is működtet elektronikus árverési felületet.Utóbbin például cikkünk megírásának időpontjában 76 meghirdetett árveréstalálható családi ház kategóriában, melyek kikiáltási árai között az egymillióhoz közeli összeg éppúgy megtalálható, mint a 490 ezres vagy épp a 150 ezres. További információt erről a lehetőségről ide kattintva találszarveres.nav.gov

AKTUÁLIS:

Főoldal