Dani halt meg a 70 milliós merciben, amikor ütközött egy nagymamával, és kisunokájával tegnap... Most közölte a kórház a szomorú hírt: Sajnos elhunyt, a.. - RÉSZLETEK:


Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. A szerencsétlenségben egy mellette ülő nőutasa is életét vesztette, míg a balesetben szintén érintett, másik kocsiban ülő két személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.
Az 58-as főút Szalántáról Pécs felé vezető részén történt balesetben három személyautó karambolozott. A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelem szombat esti beszámolója szerint a 30-as éveiben járó korábbi harcművész előzni próbálta az előtte haladó járművet, amikor az balra kanyarodott. Az így elkerülhetetlen ütközést követően Stétz autója nagy sebességgel lesodródott az útról és többször megpördült, majd pedig egy fának csapódott. A felismerhetetlenségig összetört roncsból a helyszínre érkező tűzoltók szabadították ki az utasokat, azonban a mentősök nem tudtak segíteni rajtuk.
„Bajnok, amikor találkoztunk, mindig azt mondtam neked, hogy ha újraszületnék, Stétz Dani szeretnék lenni. Nincsenek szavak csak a döbbenetes tragédia, amit nem akar elhinni senki..” – írta Stétz egyik ismerőse a Facebookon. A balesetben egy idős nőt súlyos-életveszélyes sérülésekkel, egy gyermeket pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

AKTUÁLIS:

Főoldal