Csoda történik : Megcsinálta! Elhagyta otthonát a súlyos beteg Karsai Dániel Szívszorító fotó készült. ⤵ - Kíváncsiak vagyunk, hányan örülnek a hírnek,


Csoda történik : Megcsinálta! Elhagyta otthonát a súlyos beteg Karsai Dániel - Szívszorító fotó! Hiába Nyert Fölényesen a Vasas, Nem Jutott Fel az NB I-be. A Vasas fölényes győzelmet aratott az NB II-es labdarúgó bajnokság utolsó fordulójában, de sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy elérjék a nagy célt.
A Nyíregyháza mellett a Győri ETO jutott fel az első osztályba, így a Vasas számára nem sikerült a feljutás. Az Illovszky Rudolf Stadionban nem uralkodott jókedv, ám egy különleges esemény mégis örömöt hozott. A csapat Facebook-oldalán megosztott bejegyzés szerint Karsai Dániel, aki az ALS nevű gyógyíthatatlan betegségben szenved, hosszú idő után elhagyta otthonát, és a helyszínen szurkolt kedvenc csapatának. Ez az inspiráló pillanat némi vigaszt nyújtott a szurkolóknak és a csapat tagjainak egyaránt. ❤️💙🫶Dr. Karsai Dániel szerettei körében, az idei szezon utolsó hazai mérkőzésén is az Illovszky Rudolf Stadionban szurkol csapatunknak a Soroksár SC ellen. #hajravasas #vasas #vasasfc #vasasfutballclub - írták. Íme a Karsai Dánielről készült megható fotó:

AKTUÁLIS:

Főoldal