BAJ VAN! Most jelentették be a rettenetes hírt Vitray Tamásról


Most jött a szomorú hír Vitray Tamásról: Nagy felhajtás és lelkesedés övezte Vitray Tamás első YouTube-videójának megjelenését a Vitrayék névre keresztelt csatornán. Az indulás után 9 adás készült, azonban két hónappal ezelőtt hirtelen megszakadtak az új riportok. A rajongók és követők természetesen kérdéseket tettek fel:
Miért állt le Vitray Tamás a munkával, amihez olyan nagy elánnal kezdett? Vitray Tamás a kérdésekre úgy válaszolt, hogy ez számára inkább egy sokszori ráadás volt, és azt gondolta, hogy legfeljebb azt mondhatják majd róla, hogy minek kezdett bele, ha nem tudja és nem bírja. Szerinte ez azonban egyik legfőbb rosszum lehet, hiszen senki sem fogja azt mondani, hogy ő mit csetlik-botlik, ügyetlenkedik. Végül arra jutott, hogy ami neki már nem kell, az kiderült. Azonban az eltűnés hátterében talán anyagi okok is állhatnak.
Egy saját YouTube-csatorna üzemeltetése és tartalomgyártása még egy legendának sem ingyen van. Az anyagok leforgatása és megvágása költséges, és úgy tűnik, hogy a Vitrayék csatorna nem volt támogatva szponzorok vagy támogatók által. Így Vitray Tamás valószínűleg úgy döntött, hogy nem finanszírozza tovább önerőből a tartalomgyártást. Bár a legendás tévés nem adott konkrét magyarázatot a csatorna leállására, egyelőre úgy tűnik, hogy az izgalmas riportokat hozó periódusnak vége szakadt. A Vitrayék népszerűsége azonban örökre megmarad azok számára, akik élvezték az általa készített tartalmakat.

AKTUÁLIS:

Főoldal