Ma reggel érkezett a szívszaggató hír Falusi Mariannról


Az egykoron rendkívül népszerű Pa-Dö-Dö együttes énekesnője, Falusi Mariann nemrégiben betöltötte hatvanötödik évét, és ezzel hivatalosan is nyugdíjas lett. Azonban a nyugdíjával kapcsolatban elégedetlenségét fejezte ki egy televíziós műsorban, kifejezve aggodalmát az összeg elégtelensége miatt.
Falusi Mariann úgy fogalmazott, hogy a kapott 86 ezer forintos összeg nem elegendő számára, és úgy érzi, hogy valami nincs rendben, valószínűleg elszámolták valamivel. A kifogásolása szerint nem vették figyelembe a főiskolai éveket a nyugdíj kiszámításakor, ami tovább rontja a helyzetét. “Nem számították bele a főiskolai időszakot valahogy. Nem tudom, hogy ezt hogy számolják ki.Az emberen nem látszik, hogy nyugdíjas, viszont az meglátszhat, hogy mennyi nyugdíjat kap, és abból hogy fog tudni megélni, és itt nem magamról beszélek, mert hála a Jóistennek, ha az erőm engedi, akkor dolgozom, ameddig csak lehet”..
Mondta az énekesnő a televíziós adásban.Falusi Mariann nyilvánosságra hozott aggodalma megmutatja, hogy a nyugdíjrendszer általános problémáira irányítja a figyelmet, különösen azokra az emberekre, akiknek az életútja nem szokványos. Az énekesnő példája rávilágít arra, hogy sokak számára a nyugdíj nem elegendő ahhoz, hogy méltó módon megéljenek az idős korban, és felhívja a figyelmet az egyéni körülmények figyelembe vételének fontosságára a nyugdíjrendszer tervezésekor.

AKTUÁLIS:

Főoldal