A hétvégén a családdal lementünk Zamárdiba. Beültünk enni egy helyi büfébe.. Nem sokkal késöbb már a mentő jött a 8 éves kislányomért ..Még mindig álmatlan éjszakáim vannak a történtek után:


A hétvégén leugrottunk Zamárdiba egy kis családi pihenésre. Jött a kis család, a 8 éves kiskányommal egytemben. Kinéztük egy külsőre szimpatikus büfét, ahol csillapíthatom a család éhségét.. Leültünk és mivel már régen ettem frissen sütött halat ezért rendeltem egy pár keszeget meg némi savanyúságot…
A kerthelységben foglaltunk helyet, ahol jött is a pincér felvenni a rendelést. Én és a feleségem 2-2 keszeget ettünk, a kislányomnak hideg gyömölcslevest rendeltem.. És innen jön a hidegzuhany... Pár perc várakozás után, ki is hozta a pincér a kért "fogásokat" azonban a hideg megyleves helyett (mivel az állítólag elfogyott..) a kislányomnak is halat hozott, aki mivel éhes volt, egyből elkezdte is majszolni. Elég volt csak egy fél percre félre néznünk, egy hatalmas szálka akadt a torkán..
Nem sokon múlott, hogy megfulladjon, sok perc kínlódás, a mentők kihívása és a szálka szakszerű eltávolítása után, bátran kijelenthetem, hogy ez volt a család legszörnyűbb ebédje évek óta.. Most lehet vitatni, hogy ki a hibás, kinek a felelőssége, ez..? A pincér hibázott, hogy megkérdezés nélkül más fogást hozott ki, vagy mi, akik alig fél percre "nem oda figyeltünk" de sajnos megtörtént a baj.. Szerencsére a kislányunk már túl van a nagy ijedtségen és csak egy rossz emlék marad ez számára.. Sajnos.. István, Komáromból.

AKTUÁLIS:

Főoldal