1 perce érkezett! Szörnyű tömegbaleset a Balatonnál, érkeznek a mentők! - Újabb hírességünket vesztettük el: Gyászba borult egész MAGYARORSZÁG!


Nagyon csúnya tömegbaleset a Balatonnál, érkeznek a mentők! Négy jármű karambolozott Balatonfőkajárnál. Három gépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze Balatonfőkajár térségében, a 71-es főút és a 7118-as út csomópontjánál. Az autókban összesen heten tartózkodtak, a motoron csak a vezetője utazott. A siófoki hivatásos tűzoltók megkezdték a járművek áramtalanítását. A balesethez a mentők is kiérkeztek, valamint a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók is a helyszínre tartanak.
A motort vezető középkorú férfi az áldozat: A Kékvillogó.hu úgy tudja, a motoron egy középkorú (42) férfi utazott, aki az egyik nagyobb magyar kereskedelmi csatornán volt műsorvezető, illetve meteorológus. A férfitől a Facebookon búcsúznak ismerősei. Az egyik hozzászóló azt írja: Isten nyugosztaljon Szoboszlai Károly.. Sosem felejtjük a szép mosolyodat.. - Őszinte részvétünk a családnak! Címlapkép: Illusztráció.

AKTUÁLIS:

Főoldal