És tényleg meglépi! Varga Judit kamerák előtt árulta el, mire készül! Elképesztő, mit akar tenni!


És tényleg meglépi! Varga Judit elárulta, mire készül? Börtönbe teszi Varga Judit a volt férjét a tegnap esti interjú után. Kiskorú veszélyeztetés, személyi szabadság... Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után Az alaptörvény is rögzíti, hogy minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez, védelemhez és gondoskodáshoz.
Varga Judit volt igazságügyi miniszter a szerda este megjelent interjúban mesélte el, hogy milyen szörnyűségeket kellett átélnie neki és gyermekeinek a Magyar Péterrel való házassága alatt, illetve válásuk óta mind a mai napig. A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István az interjú után feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértése gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írja a Magyar Nemzet. Az alaptörvény is rögzíti, hogy minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez, védelemhez és gondoskodáshoz.
A bejelentő szerint súlyos kötelezettségszegés történt, mivel az interjúban elmondottak alapján kiskorúak testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődése veszélyeztetve lett a tettes által. Azonban ebben az esetben a bejelentő szerint nemcsak gyermekek veszélyeztetése, de a személyi szabadság megsértése is fennáll. Ugyanis az alaptörvény kimondja, hogy mindenkinek joga van a szabad mozgáshoz és tartózkodási helye szabad megválasztásához, azonban az interjúban elmondottak alapján Varga Juditnak ez a joga sérülhetett, ezért a bejelentő arra tesz indítványt, hogy a vonatkozó rendelkezések alapján az ügyet kivizsgálják, szükség esetén nyomozást indítsanak, az esetleges elkövetőt felkutassák, illetve a bűncselekmény gyanúját állapítsák meg.

AKTUÁLIS:

Főoldal