Sírva számolgatta a pénzét a Tesco étteremben ez az idős bácsi ma délelőtt. Aztán odalépett hozzá egy kétes kinézetű roma ember, és ezt művelte vele! Az asztal körül mindenkit levert a víz 👇


Ma olyan dolgoknak voltam szemtanúja, amit ha valaki más mesél, talán el sem hiszek.. Egy idős bácsi számolgatta a pénzét a tescó étteremben, és potyogtak a könnyei. Nem lehetett elég pénz nála, és biztosan éhes volt. Nem volt hangos, csak törölgette a szemeit. A zsebkendő még az asztalon volt, amikor egy munkásruhában lévő roma fiatalember odalépett az úrhoz, és azt mondta neki: "Bátyám, éhes-e?
Mert, ha elfogadja, én szívesen meghívom egy menüre az étteremben.. " A bácsika szinte el sem hitte, amit hall, még jobban elkezdett könnyezni, megölelte a fiatal srácot, és elmentek az étteremig, és egy főzelék menüt evett, 2 fasírttal. Le a kalappal, és minden tiszeteletem a srácé, aki az előítéletesek ellenére is jó ember maradt, dolgos fiatal férfi, és tiszteli az időseket! Osztani ér.. Lássák csak minél többen, hogy bizony ilyen is van..

AKTUÁLIS:

Főoldal