RENDKÍVÜLI! Újabb Fideszes politikus jelentette be a lemondását


Újabb Fideszes politikus jelentette be a lemondását: Bejelentette a lemondását Cseuz Zsolt, Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere, aki szombaton egy vállalkozó barátjával együtt balhézott egy helyi borozóban. Az esetről több videó is készült, ezeken Kiss Ferenc, aki alig egy hónapja lett Tiszaföldváron az „Év vállalkozója”, félmeztelenül, őrjöngve próbálja berúgni a kaput, amit azért lakatoltak le, hogy ne tudjanak visszamenni.
A mellette álló alpolgármester több helybéli szemtanú szerint nem sokkal előtte részt vett egy verekedésben a kocsmában. Az eset miatt garázdaság és könnyű testi sértés miatt született feljelentés, a rendőrségnek néhány napon belül kell döntenie arról, hogy megindítja-e a nyomozást – írja a 444. Kedden kora délután Cseuz Zsolt egy Facebook-posztban jelentette be, hogy lemond az alpolgármesterségről: Herczeg Zsolt, a Fidesz helyi egyéni országgyűlési képviselője azt mondta a 444-nek, hogy „Cseuz Zsolt vasárnap tájékoztatott az ügyről, azóta többször is beszéltünk.
Helyesnek tartom a lemondását, teljes mértékben támogattam a döntését”. Rajta kívül lemondott még két tiszaföldvári fideszes önkormányzati képviselő is, akik függetlenként folytatják. Egyikük, Burján Zoltán azzal indokolta a döntését, hogy „egy értékközösség tagja szerettem volna lenni, de nem egy érdekcsoporté, aki nem a teljes település, hanem szűkebb gazdasági kör gyarapodását segíti elő, jómagam nyugodtan alhatok tiszta lelkiismerettel, sokakkal ellentétben”. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal