RENDKÍVÜLI! Nagy Feró megtette Magyar Péterrel! Most mindenki döbbenten néz, hogy mégis mi folyik itt! - EZT NÉZZÉK:


Ez eztán a hatalmas fordulat! Nézzék most hogy nyilatkozott Nagy Feró Magyar Péterről: Nagy Feró újraértékelte Magyar Péter politikai tevékenységét a Fidesz EP-kampányának megnyitóján. "Nagy Feró: Megváltozott a véleményem Magyar Péterről". A Fidesz Európai Parlamenti kampányának megnyitójára a Millenárison került sor, ahol természetesen Nagy Feró is megjelent.
A Blikk riportere több más érkező vendég mellett a Beatrice frontemberét is megszólaltatta, és arról kérdezte, hogy vajon Magyar Péter hangfelvételei árthatnak-e a Fidesznek. Nagy Feró válasza szerint nem foglalkozik Magyar Péterrel, ám úgy véli, hogy a felvételek nem jelentenek veszélyt a párt számára. A Beatrice frontembere korábban meglehetősen kritikusan nyilatkozott Magyar Péterről, mondván, hogy „nem helyes visszasz*arni abba a bizonyos fészekbe”, azonban most úgy tűnik, hogy némiképp megváltoztatta álláspontját.
„Eleinte nagyon nem tetszett ez a dolog, hogy odasz*rik abba a fészekbe, amelyikben jól érezte magát ezek szerint. Most meg már máshogy gondolom, kicsikét reálisabban azt mondom, hogy éli az életét. Ügyesen csinálja a dolgát, ezért nem kell valakit megszólni, mert éli az életét és próbál érvényesülni. Meg kell bocsátani neki, hát menjen, csinálja a dolgát, aztán majd meglátjuk, az idő mit hoz”, mondta Nagy Feró a riporternek.

AKTUÁLIS:

Főoldal