MOST TÖRTÉNIK! MAGYAR PÉTER ÚGY BELESZÁLLT ORBÁN VIKTORBA, MINT MÉG SOHA, SENKI! BORÍTOTT MINDENT! - EZT NÉZZÉK:


Miniszterelnök Úr,Befújt a szél az ablakon egy nem nyilvános kormányhatározatot (2201/2023), ami arról szól, hogy miként kótyavetyélik el, játsszák át haveri, családi körbe a nemzeti vagyon még megmaradt darabjait.48 értékes ingatlant sorol fel a határozat, amelyet eladásra hirdetnek.
Köztük állami cégek, a büntetés-végrehajtás, a tankerületek, nemzeti parkok, rendőrkapitányságok, a mentőszolgálat értékes Balaton-parti üdülőjét, oktatási és rekreációs központjait. Miért adják el ezeket az ingatlanokat, köztük olyat, amely a legnagyobb még be nem épített balatoni partszakasszal és kikötővel rendelkezik? Miért akarják ezt eltitkolni a magyar emberek elől? Miért fontosabb, hogy a haverok mindenhova lakóparkokat építhessenek, mint, hogy az alulfizetett állami alkalmazottak megfizethező áron egy hétre elvigyék a családjukat pihenni, vagy továbbképzésen vegyenek részt?
Ez a családbarát, vidékbarát kormány? Mire költik a befolyó vételárat? A veje és a haverjai részt vesznek a rövid határidővel meghirdetett liciteken? Hány nem nyilvános és titkosított kormányhatározatot hoztak tavaly? Miért titkosak ezek? Mi a tartalmuk? Miniszterelnök Úr,Vége. Lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és minden ilyen mutyit ki fogunk vizsgálni és az elkótyavetyélt nemzeti vagyont vissza fogjuk szerezni! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal