Most közölte a Palota: kórházba került a hercegné! - Rettenetes ami történt:


Most közölte a Palota: kórházba került a királyné! - Rettenetes ami történt: - Hír is jött az állapotáról. Zsófia spanyol királyné kórházba került. Húgyúti fertőzésben szenved, de a Palota szerint jól van. Zsófia spanyol királyné (85) kórházban van.
Fülöp király (56) édesanyját április 9-én, kedden este húgyúti fertőzéssel kellett felvenni a Ruber klinikára az "El Independiente" szerint. Felépülése gyorsan és pozitívan halad a sajtóközlemény szerint, de a királynét még mindig megfigyelés alatt tartják. Az adott körülmények között jól van. Nyilvános szereplésein Juan Carlos volt király (86) felesége egyébként mindig frissen és fitten mutatkozik.
Még akkor is részt vesz a nyilvános szereplésein, ha például esik az eső vagy nagyon fúj a szél. Semmi sem tántorítja el. Húsvét hetében is rengeteg rendezvényen vett részt, és egyáltalán nem látszott rajta, hogy egészségügyi problémái lennének. Múlt szombaton, április 6-án részt vett Madrid polgármesterének, José Luis Martínez-Almeidának az esküvőjén. Lehetséges, hogy Zsófia királyné húgyhólyag-fertőzést kapott az eseményen. A Palota még nem adott ki részletes információkat. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal