Megmondták, hogy ez lesz... EZ Brutális! Döbbenetes dolog történt Magyar Péter tüntetésén (ÉLŐ VIDEÓ):


Brutális embertömeg hömpölyög Magyar Péter gyűlésén: Az ország fővárosában, Budapest V. és VI. kerületében ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani április 6-án, szombat délelőtt és délután, Magyar Péter, a Talpra Magyarok Közössége által szervezett „Nemzeti Menet” miatt. A tüntetés helyszíne a Kossuth tér lesz, de már a gyülekezők is megjelentek a Deák téren és környékén.
Az esemény előtt sokan érkeztek a fővárosba vidékről, buszokkal és vonatokkal is, felkészülve a nagyszabású megmozdulásra. A Tüntetés szervezői weboldalukon és a közösségi médiában is hirdették az eseményt, melynek résztvevői azt követelik a kormánytól, hogy adják vissza a hatalmat és a választás lehetőségét a népnek. A megmozdulást „új Magyarországért” címmel hirdették meg, és több szimpatizáns is csatlakozott az eseményhez. Az eseményt megelőzően már korábban is több bejelentést tett Magyar Péter a szombati demonstrációra vonatkozóan, és az ország többi részéből is várták a résztvevőket a fővárosba.
A szervezők az útvonal mentén és a Kossuth tér környékén parkolási tilalmat kértek, valamint figyelmeztettek arra, hogy provokátorok megjelenése esetén az autók veszélybe kerülhetnek. Az esemény előtti várakozás alatt Magyar Péter már a helyszínen tartott eligazítást, majd a gyülekezők megtöltötték a Deák teret és környékét. Az emberek nagy többsége békés és vidám hangulatban volt, zászlókat lengetve és táblákat magukkal hozva. A rendőri jelenlét érezhető volt, de a légkör békés és rendes volt. Az eseményt követően további részletek várnak az eseményről és annak hatásáról, ahogy Magyar Péter és támogatói szólítják meg a politikai hatalmat és követelik az emberek jogait és lehetőségeit. Magyar Péter élő közvetítését ITT TUDOD MEGTEKINTENI

AKTUÁLIS:

Főoldal