Kidobta az ablakon az 5 éves kisfiát, mivel oda akart ülni az ölébe egy kis szeretetért. A gyerek életéért azóta küzdenek


Kidobta az ablakon az 5 éves kisfiát, mivel oda akart ülni az ölébe egy kis szeretetért. A gyerek életéért azóta küzdenek Az életéért küzd az az ötéves ukrán kisfiú, akit nevelőapja kidobott apartmanjuk zárt ablakán, mert a gyerek az ölébe szeretett volna ülni, míg a férfi a kedvenc sorozatát nézte a tévében. Az ötéves Szergej miután felébredt a délutáni alvásból, a nappaliban tévéző nevelőapjához ment, és arra kérte, hadd üljön az ölébe.
A sorozatfüggő férfi azonban elzavarta a gyermeket a közeléből, aki nem sokkal később újra megkérdezte tőle, nem ülhet-e a férfi ölébe amíg tévézik. A 39 ÉVES NEVELŐAPA EKKOR OLYAN FÉKTELEN HARAGRA GERJEDT, HOGY MEGRAGADTA A KISFIÚT A GRABANCÁNÁL FOGVA, ÉS EGYSZERŰEN KIDOBTA FÖLDSZINTI LAKÁSUK CSUKOTT ABLAKÁN KERESZTÜL A GYERMEKET. – Üvegcsörömpölést hallottam, majd amikor kinéztem az ablakomon egy kisfiút láttam a földön feküdni, akinek ömlött a fejéből a vér. Azonnal hívtam a mentőket – mesélte elborzadva Inna Bieva, aki ugyan abban a háztömbben él. A szemtanúk elmondása szerint a gyermek anyja azonnal kirohant a súlyosan sérült kisfiúhoz, ám INKÁBB A NYOMOK ELTAKARÍTÁSÁVAL FÁRADOZOTT, MINT A GYERMEK ÉLETÉNEK MEGMENTÉSÉN.
A szomszédok szerint a nő minden elővigyázatosság nélkül felkapta a gyermeket a földről – ilyen súlyos sérülés esetén tilos a test mozgatása – és felszaladt vele a lakásukba, majd a vértócsát is igyekezett eltüntetni a jádáról. Még a kiérkező mentősökkel sem volt hajlandó együttműködni, nem akarta beengedni őket a lakásba a haldokló kisfiúhoz. Végül sikerült rávenni az anyát, hogy ajtót nyisson, és a súlyos koponya és agyi sérülést szenvedett gyermeket kórházba szállították. Jelenleg életveszélyes állapotban fekszik az intenzív osztályon mesterséges kómában. Egyelőre nem tudni, hogy túléli-e a borzasztó bántalmazást, illetve ha igen, milyen maradandó károsodása lesz. A nevelőapa miután kidobta az ötévest az ablakon, elmenekült a helyszínről, de a rendőrségnek egy órán belül sikerült elfognia. Jelenleg előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalását gyilkossági kísérlet miatt. Ha beigazolódik bűnössége, akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

AKTUÁLIS:

Főoldal