ITT A VÉGE: Tóth Gabi távozik a nyilvánosságból, a TV2-ből is elviharzik. - Egészen döbbenetes oka van:


Ezzel egy korszak zárulhat le. Visszavonul? Jó ideig vagy akár soha nem látjuk többé…?Ennyi volt Tóth Gabi számára is. Egy teljesen új korszak jöhet és bekövetkezhet az a bizonyos elcsendesedés, amire korábban oly sokszor hivatkozott.
Tóth Gagit a napokban már utoljára láthatjuk a közéletben. Egyrészt le is ár a szerződés a TV2-vel a Szárban sztár leszekkel, nemsoká jön az utolsó adás amiben benne van. Egyútal úgy tűnik, hogy tényleg visszavonul az énekesnő, és ez egy nagyon komoly, tudatos döntés lehet a részéről. Tóth Gabival kapcsolatba annyit lehet tudni, hogy ezek után nem lesz látható műsorokban és a tévében. A közösségi médiától többször vissza akart vonulni, most pedig ezt újra megfontolhatja.
Egyszer ugyan már meglépte, hogy “visszavonult” és az ígérte, hogy nem tesz ki semmilyen posztot vagy képet a közösségi médiában, de alig egy hetesre sikerült ez a visszavonulása. Ismerősei is úgy ismerik, mint aki egyszerűen nem bírja ki, ha egy napig nem róla szólnak a hírek. Mindezek ellenére könnyen lehet, hogy Gabi egy olyan csöndes pihenőre mehet, melyből talán vissza sem tér. Elvégre most foglalkozhat a lányával Hannarózával és új, bimbózó kapcsolatával Papp Máté, a Fricskás fiú személyében. Ki mit gondol? Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal