ITT a VÉGE! Megtörtént az elképzelhetetlen! Sajnos ennyi volt! A népszerű hazai milliárdostól, Jákob Zolitól kell búcsúznunk:


Jákob Zoltán vallomása: "A hír igaz, kicsit most búcsúzom. Most egy időre elvonulok a világ elől". Jákob Zoltán, bár csak rövid időre, de félreteszi a tűzpiros Ferrarijának virtuális slusszkulcsát, még ha az autó kulcs nélkül is indul. Ez a képzavar arra utal, hogy az üzletember egy hosszabb pihenőre, vagy ahogy ő fogalmaz, egy elvonulásra készül. Jól jön neki ez a szünet, mert az elmúlt évben szinte megállás nélkül pörgött.
Levezényelte a valaha volt legnézettebb "A Nagy Ő" évadát, majd a háttérben hozzálátott cégbirodalma legújabb ágának kiépítéséhez, amiről hamarosan mindenki hallani fog, hiszen Zoltán szerint ez legalább akkora hatással lesz, mint korábbi körmös vállalkozása. Közben lelkesen gyarapította közösségi média követőit, és a TikTokon hamarosan átlépi a 12 millió követőt. A milliárdos üzletember a Ripost-nak beszélt tervezett utazásáról. „Robbantunk...” „Alapvetően egy örökmozgó, dinamikus ember vagyok, de időnként szükségem van arra, hogy egy kicsit önmagammal legyek, és feltöltsem az energiacelláimat. És ez nem csak fizikálisan értendő, hiszen lelkierő sem árt, különösen ha az ember egy új és hatalmas fába vágja a fejszéjét. Mozgalmas idők állnak mögöttem, de ami most jön, az valami egészen óriási és nem utolsósorban kockázatos dolog. Egyelőre csak annyit mondanék, hogy május elsején robbantunk, és nagyot fog szólni” – fogalmazott sejtelmesen Jákob Zoltán.
Jákob Zoltán bevallotta, izgul egy kicsit „Fogalmazzunk úgy, hogy most veszek egy jó mély levegőt, aztán a napokban repülőre szállók, és kifújom magam Bali szigetén, és kicsit mélyebben megismerkedem a Buddhista tanokkal. Egyébként is közel áll hozzám ez a fajta életszemlélet, és szervesen illeszkedik is abba az életmódváltásba, amit a svájci tanulmányutam alatt indítottam el, és ami szorosan kapcsolódik a már említett nagy dobáshoz. Bevallom, izgulok is kicsit, hiszen ahogy az üzleti életben már megszokott, kétféleképpen sülhet el a nagy terv, amit a háttérben szövögetek már jó ideje.” A sikerben biztos vagyok, csak a mértéke kérdéses. „A rengeteg munkát beletettük és most következik az a rész, amikor meg kell mutatnunk a világnak, hogy mit alkottunk.” Nos, erre pihenek most rá... Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal