ITT A VÉGE! BÚCSÚZUNK! DRÁMAI HÍR ÉRKEZETT MA REGGEL GUNDEL TAKÁCS GÁBORRÓL, SAJNOS A HÍR IGAZ..


Itt a vége!Drámai hír érkezett Gundel Takács Gáborról! "Az ugrás" és Gundel Takács Gábor Búcsúja: Az RTL Közkedvelt Műsorának Lezárulása. Az RTL televízió "Az ugrás" című műsora rövid, de feltűnő pályafutása után köszön el a nézőktől.
A műsor, amelyet sokan a frissesség és újítás szellőjeként üdvözöltek a magyar televíziózás palettáján, hamar a közönség kedvencévé vált. Az epizódok magas nézettsége ellenére azonban a műsor nem kerülheti el a befejezést, ami a rajongók számára váratlan fordulat. A műsor Hollandiában készült, ahová nem kevesebb, mint 270 játékost szállítottak ki a felvételekhez. Ez a döntés, bár eleinte izgalmasnak tűnhetett, hosszú távon problémásnak bizonyult, és korlátozta a műsor sorozatának hosszát. A tervek szerint a műsor egy nyári szezont töltött volna a képernyőkön, de a helyzet másként alakult. A műsorvezető, Gundel Takács Gábor által irányított show záróepizódja március 22-én kerül adásba, ezzel véget érve egy rövid, de emlékezetes korszaknak.
Az "Az ugrás" befejezésének oka egyszerű: a tervezettnél rövidebb lett a műsor élete, ami nem a projekt sikertelenségéből, hanem a különleges felvételi körülményekből adódott. A műsor lezárása ellenére a kiemelkedő nézettségi adatok biztatóak, és azt sugallják, hogy a nézők még nem látták az utolsót Gundel Takács Gábor és show-jának világából. A közönség búcsút int, de a remény él, hogy a sikeres formula újra és újra képernyőre kerülhet a jövőben. A műsor helyét március 25-től "Az álommeló" második évada veszi át, Balogh Leventével és új asszisztenseivel, ígérve, hogy a szórakoztatás és az izgalom folytatódik az RTL-en. Míg "Az ugrás" rajongói várakozással tekintenek a jövő felé, a televíziózás dinamikus világában biztos, hogy újabb kalandok várnak ránk.

AKTUÁLIS:

Főoldal