KÖZLEMÉNY! ITT a teljes lista, hol kell majd fizetni a parkolásért a Lidl üzleteinél:


A Lidl Magyarország értesítést küldött olvasóinknak a parkolási díjak megváltozásáról, melyek a Csalogány utcai budapesti üzletüket érintik. Az új rendszer szerint az első óra ingyenes marad, azonban a második óra már 1500 forintba kerül, míg a harmadik órától 15 ezer forintos napidíjat számolnak fel. Az értesítés a Lidl Plusz alkalmazáson keresztül érkezett, és tájékoztatta az ügyfeleket a változásokról.
Bár a Lidl áruházak többségében ingyenes a parkolás, az egyes boltok esetében már eddig is szükséges volt fizetni a parkolásért, különösen a második óra megkezdése után. Az áruházlánc korábban azt közölte a Pénzcentrummal, hogy a fizetős parkolás bevezetésének oka az volt, hogy a parkolóban hagyott, nem vásárlási céllal érkező járművek megnehezítették a vásárlók számára a parkolást és az üzletbe való belépést. Azoknak az üzleteknek a listája, ahol a fizetős parkolás érvényes, Budapest szerte és vidéken is kiterjed. Például a XIV. kerületi Mogyoródi út 23-29., a XV. kerületi Erdőkerülő u. 26., vagy a III. kerületi Huszti út 20. alatti üzleteknél. Az ingyenes parkolás az első órában érvényes, míg a második órától már díjat kell fizetni.
A friss tájékoztatás szerint a Csalogány utcai üzletben viszont a parkolás díja meredeken emelkedik a harmadik óra megkezdése után. Ez az intézkedés arra ösztönözheti az ügyfeleket, hogy rövidebb ideig tartózkodjanak az üzlet környékén, és elősegítheti a forgalom könnyebb áramlását a parkolóban. A parkolási díjak változásaival kapcsolatban a Lidl további tájékoztatást ígért, és arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy figyeljék az értesítéseket az alkalmazáson keresztül vagy más kommunikációs csatornákon, hogy naprakész információkat kapjanak az aktuális szabályozásokról és díjakról.

AKTUÁLIS:

Főoldal