ITT a META Közlemény! Újabb Facebook leállás várható hamarosan. Mutatjuk mikor és miért:


Mint azt sokan tapasztalták, körülbelül egy hónappal ezelőtt világszinten elérhetetlenné vált a Facebook, a Messenger és az Instagram is, és már már pánikhangulat szabadult el az emberek között, mert nem tudtak belépni a fiókjaikba. A Meta kiadott tegnap este egy közleményt, mely szerint a Facebook rendszer működésében újabb probléma lépett fel. Megint problémázik a Facebook: most a chat ablakokat nem lehet bezárni.
A Meta közlémenye szerint a mai nap újabb kisebb - nagyobb leállást tapasztalhatnak azok, akik a Facebookot és Messengert használják. A hiba kijavítása folyamatban van. A ma reggeli malőr: ha böngészőben használja a Facebookot, és azon belül a Messenger üzenetküldőt, akkor nem önnél van a probléma, ha nem tudja bezárni a beszélgetések ablakait a jobb sarokban lévő X gombra kattintva, ismét a közösségi oldalnál van a hiba. A komolynak nem nevezhető, de kissé idegesítő problémát többen is tapasztaljuk a szerkesztőségben (és azon kívül), továbbá a különböző szolgáltatások kimaradásait és hibáit figyelő Downdetector oldalon is látszik, hogy nincs minden rendben a Meta háza táján.
Bár komolyabb bejelentési hullám még nem indult emiatt. Hogy a problémát mi okozza, az egyelőre nem világos, ugyanakkor a különálló Messenger alkalmazás hibátlanul működik, ahogy az okostelefonos alkalmazás is. Legutóbb január legvégén tapasztaltunk hasonlót, akkor sokan arra panaszkodtak világszerte, hogy nem tudnak üzenetet küldeni, ugyanis az oldal folyamatosan felfele lapoz a beszélgetésekben. Ez a hiba egyes visszajelzések szerint ugyanakkor most is előfordul a becsukhatatlan ablakok mellett Valószínűleg a problémát a tegnapi rendszerfrissítés okozza. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal