Éppen csak szakított a feleségével, máris ráhajtott más nejére a TV2 sztárja: kamerák előtt vallott neki szerelmet – ITT a döbbenetes videó: 👇


Nem sokáig várakozott a TV2 sztárja, ugyanis miután kidobta a feleségét, egyből másnál próbálkozott. Miután folyamatosan veszekedtek, és nem tudtak közös nevezőre jutni, a Házasság első látásra Andrisa felpaprikázva zavarta el Petrát az otthonából, akinek egy szemetes zsákba kellett összepakolnia a cuccait. A páros idő előtt fejezte be a kísérletet, és végleg szakítottak, felbontva ezzel a házasságukat is.
A TV2 műsorának utolsó közös vacsoráján viszont külön-külön megjelentek, így Bogi megragadta az alkalmat, hogy a DJ fejére olvassa, amiért nem bánt tisztességesen és korrekten a feleségével. Igen ám, de amint rápirított volna, Andris igencsak meglepte őt, hiszen elkezdett bókolni neki. Jól nézel ki! Tulajdonképpen szerelmes is vagyok. Ez egy őszinte vallomás volt!– próbálkozott be Geri nejénél, aki zavartan kezdett mosolyogni. A legelső találkozáskor te voltál számomra a legérdekesebb lány– bókolt tovább Andris a kamerák előtt, mire Bogi megjegyezte, hogy ennek ellenére korábban hozzá sem szólt. A DJ-nek erre is volt magyarázata… „Mert tök bénán reagáltál minden helyzetre. Próbáltam veled tök messzire menően beszélni, de semleges voltál. Gondoltam, mire ezt a lányt befűzöm, december lesz…” – mondta a flörtölő férfi.
Bogi nem akart hinni a fülének, ezért vissza is kérdezett: „Mi van?!” – nézett kikerekedett szemekkel, biztosra véve, hogy Andris csak szórakozik vele. „Lehet, hogy nem a legjobb időzítés, de mikor máskor mondjam el, ha nem most? Mondjuk találkozhatunk jövő héten is” – folytatta rámenős stílusban a férfi, akinek bár sikerült Bogit zavarba hoznia, az a telefonszámát nem adta meg, mivel – mint elmondta – a döntés helyett inkább elmenekül egy ilyen helyzetből.

AKTUÁLIS:

Főoldal