Mindenki ezt a felvételt nézi most! UFO-t filmeztek ebben a faluban! Sokkot kaptak a helyiek.. Ha meglátod, elájulsz! ITT a videó:


A kontextushoz: Ezt a hírcikket egy olyan incidensről számol be, amelyben az indiai légierő lelőtt egy azonosítatlan repülő tárgyat (UFO), amely nem hasonlított egyetlen ismert repülőgépre sem, és amelyet később "indiai Roswellnek" neveztek el, mivel hasonlít egy hasonló incidensre, amely 1948-ban történt az Egyesült Államokban Roswell város közelében.
Az indiai légierő lelőtt egy azonosítatlan tárgyat, amely nem hasonlított egyetlen ismert repülőgépre sem, és amely lényegében egy idegenekből álló repülő csészealj volt. Az incidenst a nemzetközi média már "indiai Roswellnek" nevezte el, mivel 1948-ban az Egyesült Államokban Roswell közelében történt valami hasonló. Meg kell jegyezni, hogy az utóbbi időben számos olyan jelentés és videó jelent meg, amely UFO-járatokat mutat India felett. De különbség van az amatőr felvételek, a meg nem erősített tények, a találgatások és néha a nyilvánvaló hamisítások, valamint az a helyzet között, amikor egy UFO megjelent az indiai katonai radaron. A pakisztáni határ közelében, Barmer térségében észlelték.
Mivel a levegőben lévő objektum nem reagált a földről érkező megkeresésekre, az indiai légierő egy repülőgépét küldték az elfogására, amely végül lelőtte. A területet, ahol a rejtélyes repülőgép lezuhant, azonnal körülzárták a rendőrség és a katonaság. Az újságíróknak adott információk szerint a szakemberek különös kúp alakú tárgyakat fedeztek fel az UFO lezuhanásának helyszínén. Az összes UFO-törmeléket gondosan összegyűjtötték és egy katonai laboratóriumba küldték vizsgálatra. A lezuhant (feltételezett) idegen űrhajóról nem közöltek újabb információkat.

AKTUÁLIS:

Főoldal