Borzalmas hír jött! Gyászol az ország: - Holtan találták az utcán az ismert Híradóst


Borzalmas hír jött - Holtan találták az utcán az ismert Híradóst: Megrendült a médiaipar és a közvélemény, miután Nathan Templeton, a Channel 7 televíziós csatorna 44 éves riportere hétfőn holtan találták Melbourne-ben, egy folyó melletti gyalogösvényen.
A tragikus esetről szerdán a Sun számolt be a műsorvezető családjának közleménye alapján. Templeton a híradós feleségét, Kate-et, valamint két kisfiát, Jacket és Jamest hagyta hátra. A család közleménye szívszorítóan fogalmazott: “Megszakad a szívünk egy imádott édesapáért és egy csodálatos barátért, aki sokaknak fog hiányozni.” Az 1979. május 9-én született Nathan Templeton számára nem ismeretlen volt a televíziós műsorvezetés világa. Jól ismert volt a Channel 7 reggeli műsorának, a Sunrise-nak a nézői előtt, és több mint 12 éve dolgozott a csatornánál.
Azonban 2022 végétől már nem láthatták a képernyőn, mivel a következő években a háttérben tevékenykedett. A Daily Mail Australia beszámolója szerint Templeton egészségügyi problémákkal küzdött, ami valószínűleg hozzájárult ahhoz, hogy séta közben összeesett és életét vesztette. A tragikus esetet egyelőre nem hozták összefüggésbe bűncselekménnyel, azonban az elhunyt médiaszemélyiség halálának körülményeit tovább vizsgálják. Nathan Templeton elvesztése nagy űrt hagy a médiaiparban és az ausztrál közvélemény szívében. Emléke örökre él majd azokban, akik ismerték és tisztelték őt, és az ország médiatörténetében is maradandó nyomot hagy.

AKTUÁLIS:

Főoldal