ALIG pár perce jelentették be! HATALMAS és visszafordíthatatlan változás jön mától hazánkban! ERRE jobb, ha mindenki felkészül: - Mutatjuk a részleteket!


ERRE jobb, ha mindenki felkészül: Berobban egy hidegfront Magyarországra, rettentően csúnya lehűlés jöhet ezen a napon – részletes időjárás-előrejelzés: Újra elromlik az idő, nem is akárhogyan. A héten újra megérkezett a tavaszias idő Magyarországra, sok helyen nagyon meleg időben lehetett részünk, és ez nagy örömhír az előző hétvége zivataros és viharos időjárása után. Most rengetegen arra kíváncsiak, hogy meddig marad velünk a jobb idő, és mikor jöhet újra egy kis lehűlés.
Már közeledik egy hidegfront Magyarország felé az Időkép előrejelzései szerint jövőhéten napközben még csak elszórtan tapasztalhatunk záporokat és zivatarokat, majd a hidegfront hatására a hét késöbbi napjaiban északon, északnyugaton már többfelé számíthatunk csapadékra. Napközben a csúcshőmérséklet 15 és 23 fok között alakulhat majd. Ám hétvégén szünetet tart a tavaszias idő, mivel viharos északnyugati széllel hidegfront éri el a Kárpát-medencét, csúnya lehűlés jöhet, hiszen szombaton így 8-12 fokkal is kevesebbet mérhetünk majd az előző napihoz képest. Így tör be a hidegfront majd: Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejlezésben térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes részein milyen idő vár majd ránk az elkövetkező napokban, így a hétvégén is:

AKTUÁLIS:

Főoldal