1 PERCE ÉRKEZETT! RENDKÍVÜLI Hatalmas fordulat! Szabadon engedik Lajcsit! - IDE vezet majd az első útja! - ERRE MOST SENKI NEM VOLT FELKÉSZÜLVE:


Hamarosan szabadul a börtönből Lagzi Lajcsi, szinte szárnyakat kapott. Ugrásszerűen javult az állapota, még az étvágya is visszajött. A Blikk arról ír, hogy Lagzi Lajcsi négy hónapon belül szabadulhat a baracskai börtönből. Emlékeztetnek:
A trombitaművész tavaly áprilisban vonult be, hogy letöltse a 3 év 6 hónapos büntetését, majd egyből a gyengélkedőre vették fel, azóta is ott van. Tíz hónapig sokat romlott az állapota, a pépes ételek helyett már csak folyékony halmazállapotút tudott magához venni, így 15 kilót fogyott. Nemrég azonban egy újfajta gyógyszert kapott, amitől kezd visszajönni Lagzi Lajcsi étvágya, sőt már szilárd ételt is ehet – osztotta meg az ügyvédje. Elomdta: „Ez a gyógyszer azonban kezdi visszahozni az étvágyát és azt a képességet, reflexet, hogy szilárd ételt is el tudjon fogyasztani.
Kicsit kezd megerősödni, ez pedig határozottan látszik a hangulatán is, már tervezgeti a jövőjét, hogy mi mindent csinál majd, ha kiengedik végre.” Szabadulása után hónapokig csak indokolt esetben hagyhatja el a lakhelyét, a lábán nyomkövetőt kell majd hordania, derül ki. Valószínűleg a boldogasszonypusztai birtokára vonul majd vissza a reintegrációs őrizet idejére, írják, ahonnan hetente kétszer mehet ki dolgozni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal