1 PERCE ÉRKEZETT! Magyar Péter VÉGRE elárulta, ki áll mögötte valójában! - Na ERRE soha senki nem gondolt volna...


Magyar Péter végre elárulta, ki áll mögötte valójában! Magyar Péter Válaszol: Nem Áll Mögötte Se a Fidesz, Se Csányi Sándor, Se Amerikai Háttérhatalom. Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke, egy friss bejegyzésében válaszolt Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnökének állításaira, amelyek szerint ismeretlen erők állhatnak a politikus mögött. Toroczkai YouTube-videójában több teóriát is felvetett, többek között azt, hogy Magyar Péter mögött a Fidesz, Csányi Sándor, vagy akár az amerikai háttérhatalom állhat.
A vádak és a válaszok: Toroczkai László videójában három fő lehetőséget sorolt fel, amelyek szerint Magyar Péter mögött állhat: A Fidesz támogatása: Ezt Magyar Péter határozottan cáfolta, hangsúlyozva, hogy a Fidesz jelentős összegeket költ a lejáratására, ami ellentmond annak, hogy a párt támogatná őt. Csányi Sándor befolyása: Magyar elmondása szerint Csányival csupán néhány alkalommal találkozott üzleti vacsorákon, és ezek során minimális kommunikáció zajlott közöttük. Amerikai háttérhatalom: Magyar Péter kijelentette, hogy soha nem találkozott amerikai tisztviselőkkel vagy üzletemberekkel, és semmilyen támogatást nem fogadott el az USA-ból. Az igazi támogatók: a magyarok: Magyar Péter hangsúlyozta, hogy valójában őt és a TISZA Pártot a magyar állampolgárok, önkéntesek, segítők, aktivisták és szimpatizánsok tízezrei támogatják. Kijelentése szerint ők azok, akik valóban mögötte állnak, nem pedig a Toroczkai által említett rejtélyes erők.
Forduljon a saját pártja felé. Magyar Péter azzal zárta bejegyzését, hogy Toroczkai László inkább a saját pártján belüli ügyekkel, mint például a Fidesszel való állítólagos kapcsolattartás és az orosz befolyás kérdéseivel foglalkozzon. Azt javasolta, hogy a Mi Hazánk elnöke helyett a saját pártján belüli ügyek tisztázásával kellene foglalkoznia, nem pedig alaptalan konteók terjesztésével. Ez a nyilatkozat újabb fejezetet nyit Magyar Péter és Toroczkai László közötti politikai csatározásban, ahol a közvélemény egyre élesebben figyeli a fejleményeket. A TISZA Párt alelnökének szavai világosan mutatják, hogy kész nyíltan szembeszállni a rágalmakkal és tisztázni a helyzetet. íme a videó:

AKTUÁLIS:

Főoldal