1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Bodrogi Gyuláról: Párja és a színház is megerősítette a megdöbbentő hírt és közleményben tudatták:


1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Bodrogi Gyuláról: Párja és a színház is megerősítette a megdöbbentő hírt és közleményben tudatták: Bodrogi Gyula ma ünnepli a 90. születésnapját. Isten éltesse! Eme jeles alkalomból a Ripostnak adott interjút. „Kilencven év. Kimondani ezt a hatalmas számot, egyszerűen lehetetlen! [...]
Csodálatos életem van, hálás vagyok a sorsnak, hisz a tenyerén hordozott. Visszagondolva, nagyon rövid volt ez a pár év. Ha lehetne kívánságom, akkor még jó sok évtizedet élnék, de dupla ennyit semmiképp, az már tényleg sok” – fogalmazott a lapnak a Nemzet Színésze, akit meghat az a rengeteg szeretet, ami az emberektől árad felé. „Már az év első napjaiban jöttek köszöntések, és bár nem szeretek előre inni a medve bőrére, nagyon jólesik az a sok szeretet, amit kapok az emberektől.
Bár nem is értem ezt a nagy felhajtást” – mondta a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas művész, aki jelenleg gyógytornára jár, ugyanis a nemrégiben megsérült vállában még komoly fájdalmat érez. A jövőbe azonban optimistán tekint. Addig fogok élni, amíg meg nem halok, ezt már megbeszéltem a teremtővel. De addig viszont csupa nagy betűvel ÉLNI fogok. - nyilatkozta Bodrogi Gyula. - Isten éltesse a MŰVÉSZ urat!

AKTUÁLIS:

Főoldal