1 PERCE ÉRKEZETT: Az egész országot megrázó súlyos baleset történt! Közel 10 km-es a torlódás az autópályán,csak egy sávon lassan halad a forgalom! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres. EZ történt pontosan:


BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK: A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Az M1-es autópálya - Hegyeshalom felé vezető oldalán, Herceghalom térségében baleset történt, a 29-es km-nél csak a leállósávon araszolnak a járművek, 8 km-es a torlódás. - a Budapest felé vezető oldalon, Mosonmagyaróvár térségében egy kamion és egy személyautó ütközött össze.
A 158-as km-nél lezárták a pályát, a forgalmat a Lajta pihenőn keresztül terelik. Tegnap is történt egy hatalmas baleset : Fedélzeti kamera rögzítette, ahogy egy Audi óriási sebességgel csapódik az autópályán megálló autók közé. Nyolc autó karambolozott az M7-esen hétfő délután Balatonboglárnál – számoltunk be az esetről, amiről most egy fedélzeti kamerás felvétel is előkerült. A Videót a Budapesti Autósok hozta nyilvánosságra a YoTube-oldalán. Ebből kiderült, hogy igazából nem nyolc gépjármű ütközött össze, hanem egy autó tarolt le hét másikat, amikor látszólag szinte fékezés nélkül csapódott bele az előtte megálló autósorba.
A videón látni, ahogy az Audi óriási sebességgel érkezik meg a Budapest felé vezető oldalon megálló autók közé, nekicsapódva a belső és a külső sávban lévő autóknak is. Az Audi több autónak is szétzúzta az oldalát, és legalább egy autó futóművét is kiszakította a helyéről. A videón látni, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére közölte, hogy a mentők végül mentőautóval vittek két embert könnyebb sérülésekkel kórházba.

AKTUÁLIS:

Főoldal