ÚRISTEN! Teljesen elszabadult a pokol!! Puzsér Róbert páros lábbal beleszállt Dopeman-be! EZ több, mint megalázó! Ilyenre még soha nem volt példa:


Az ismert kritikus és publicista az obszcén kifejezésekkel sem fukarkodó rapszövegében Dopemant egyszerűen „nullának”, „setét gyalognak” nevezi, és még az édesanyját is felemlegeti.Rappelve, kíméletlenül osztja Puzsér Róbert új videóklipjében Pityinger Lászlót, művésznevén Dopemant, amiért szerinte a veterán rapper a kormánykritikus szerepből Orbán Viktor és a Fidesz egyik fő támogatójává vált.
Bármilyen is legyen az előadás minősége, azzal senki sem vádolhatja Puzsért, hogy a húsvétvasárnap a YouTube-on közzétett, Ha a buddhaság fájna című videóklipjében szégyenlősen és kimérten fogalmaz, ugyanis az ismert kritikus alaposan kiaknázza a „szókimondó szövegek” kategóriában rejlő lehetőségeket. „Rúgni, nyalni: ez a szolgafajta. Uzsorás dharmabeszéd, ahogy egy bazseváló, szociktól kunyeráló NER-segéd játssza az eszét. Kit érdekel ez a szar?” – rappeli Puzsér „Lacikának” címezve, miközben válogatott obszcén jelzők és kifejezések kíséretében többek között „szélhámos üzletkötőnek” és „setét gyalognak” nevezi Dopemant.
Puzsér leginkább azt veti a veterán rapper szemére, hogy bár korábban erősen kormánykritikus megnyilvánulásai voltak, mostanra Orbán Viktor és a NER egyik fő támogatójává vált. „Egy nulla vagy” – szúrja oda Dopemannek, és attól sem riad vissza, hogy felemlegesse célpontja húgát és édesanyját. Ezek idézésétől eltekintenénk, inkább javasoljuk megnézésre a művet:

AKTUÁLIS:

Főoldal