Steiner Kristóf páros lábbal beleszállt Varga Juditba, aki azonnal letiltotta, majd...


Beszólt Varga Juditnak Steiner Kristóf: Lehet egyszerre kiállni a nők bántalmazása ellen és a demokráciáért. Steiner szerint az, hogy Varga nem reagált a vele készített hangfelvétel tartalmi részére, csak mélyíti a bizalmatlanságot. Az erről szóló kommentet azonnal törölték a volt miniszter posztja alól.
Steiner Kristóf, aki számos alkalommal felszólalt már közéleti, társadalmi témákban és politikai ügyekben egyaránt, szintén reagált Varga Judit Facebook-posztjára. Mint a Blikk írja, Steiner kommentjét gyakorlatilag azonnal törölték a poszt alól, így Instagramon tette közzé annak tartalmát: Kedves Varga Judit, nagyon sajnálom, hogy ilyen szörnyű emlékei vannak a házasságáról, egyetlen embernek sem kellene ilyesmit átélni. Ezzel egyidőben a hangfelvétel tartalmi részének teljes ignorálása tovább mélyíti a bizalmatlanságot – önben és a Fideszben.
Hogyan lehet büszke, ha világos, hogy ön már akkor evidenciaként kezelte, hogy »persze, magukat kihúzták?« Értem, hogy a hangfelvétel meghallgatása sebeket tép fel, de az, hogy egyetlen szava sincsen a központosított, bizonyított, elfogadhatatlan csalásról és hazugságról, úgy emberként, mint politikusként elfogadhatatlan. Lehet (és kell is) egyszerre kiállni a nők bántalmazása ellen és a valós demokráciáért. Magyar kedden az ügyészségre ment, hogy bemutassa azt a felvételt, melyen a Schadl-Völner-ügyről beszélget Varga Judit akkori igazságügyi miniszterrel. Varga ezzel egyidőben egy Facebook-posztban vádolta meg családon belüli erőszakkal volt férjét. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal