ROBBANT A HÍR! Novák Katalin barátnője elmondta, miért kapott kegyelmet K. Endre! Sajnos ez nagyon DURVA! Most kiderült minden! EZT NÉZD:


Novák Katalin barátnője elmondta, miért kapott kegyelmet K. Endre. Mutatjuk a részleteket: A dokumentumfilmes szerint a volt köztársasági elnök ártatlannak hiszi az elítélt igazgatóhelyettest. Skrabski Fruzsina újságíró, filmrendező, dokumentumfilmes mindvégig Novák Katalin mellett állt a botrány kirobbanása óta.
A Blikknek elmondta, miért kapott kegyelmet a bicskei gyermekbántalmazások ügyében elítélt K. Endre. „Tudomásom szerint abban a tudatban döntött, hogy egy olyan embernek ad kegyelmet, aki valójában nem bűnös. Sajnálom, hogy így alakult, és ez a döntés ilyen következményekhez vezetett. Magyarország hatalmasat veszít a hiányával, ma a közéletben nagyon kevesen képesek arra, hogy úgy szólítsák meg az embereket, ahogy ő tette”
Méltatta Novák Katalint a volt tanácsadója, aki meg is hívta a lemondott köztársasági elnököt a gyermekvállalásra ösztönző Három királyfi, három királylány nevű alapítványba dolgozni. Skrabski Fruzsina szerint a volt államfőt nagyon megviselték az elmúlt hetek, de tudja róla, hogy majd „megrázza magát és újult erővel, üstökösként tér majd vissza”. A civil élet sokkal szabadabb és örömtelibb, mint a politika világa – mondta a lapnak Skrabski Fruzsina. - Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal