OLYAN pikáns és vad videó terjed Tóth Gabiról, hogy alig akarunk hinni a szemünknek - fülünknek. Ezen már több a megtekintés, mint a videóklippein.. - VIDEÓ és Részletek:


Ezen több megtekintés lesz mint az eredetin?! “Mondd meg Isten, Mi lesz én velem? Hány Fricska jön még az életben? Fáradt vagyok, szerezőm kezelem, Mondd hogy lettem a magyar Eminem?” -hangzik el Tóth Gabi szájából a felvétel tanulsága szerint.
A videóban az Átkozott nyár című legfrissebb dalát adja elő de teljesen más, sokkal obszcénebb verzióban az énekesnő. Íme: “Szeretem ha több férfi is kefél” -hangzik el többek között ilyen is a dal éneklése során. Természetesen a felvétel nem valódi, hanem valaki egy nagyon csúnya és obszcén viccet űz az énekesnővel. A videó alatt ugyan valóban az énekesnő hangja hallható, de ezt mesterséges intelligenciával állították elő. Azaz olyan szavakat és mondatokat adtak a szájába, amiket nyilvánvalóan a valóságban nem mondott. Ez nem túl szép dolog, de az emberek egy részének tetszett és “levették” a poént.
“Ha ez lett volna az eredeti, neki is meg lenne a két Puskás aréna!” -írja valaki kommentben, utalva arra, hogy Azahriah háromszor is meg tudta tölteni a Puskás Arénát a jegyeladások tekintetében. Kinek mi a véleménye a mesterséges intelligencia által generált “műről”? Íme a felvétel:

AKTUÁLIS:

Főoldal