MOST JÖTT A KÖZLEMÉNY! Teljesen leáll a legnagyobb magyar Bank – Senki nem fér majd hozzá a pénzéhez, itt a pontos dátum! - Erről jobb ha tudsz


Leáll az OTP Bank: Az OTP Bank fontos tájékoztatást adott ügyfeleinek, miszerint 2024. március 16-án 23 órától március 17-én hajnali 4 óráig számos szolgáltatásuk nem lesz elérhető fejlesztési munkálatok miatt. A tervezett fejlesztési időszak alatt az alábbi szolgáltatások nem lesznek elérhetőek:
Internet- és mobilbank
OTPdirekt online termékigénylés (folyószámla, személyi kölcsön, áruhitel, értékpapírszámla)
eBIZ szolgáltatás
Electra alkalmazás
SmartBróker alkalmazás
Ügyfél elérhetőség módosítás
Vámpénztári alkalmazás
Az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása. Az OTP Contact Center számlatörténethez kapcsolódó telefonos információ szolgáltatása.
Fontos kiemelni, hogy a tervezett fejlesztések bankszünnapnak minősülnek, még akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid időre, és nem egy teljes napig fognak szünetelni. Ezt az OTP Bank a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§-a alapján közölte. Az OTP Bank arra kéri ügyfeleit, hogy vegyék figyelembe ezt az időszakot tervezett pénzügyeik intézésekor, és szükség esetén előre gondoskodjanak a szükséges tranzakciókról vagy egyéb ügyek intézéséről. A fejlesztések célja az ügyfélélmény javítása és a szolgáltatások hatékonyságának növelése, amely hosszú távon az ügyfelek kényelmét és elégedettségét szolgálja.

AKTUÁLIS:

Főoldal