MOST JÖTT! Hát Elkezdődött… Magyar Péter MEGTETTE! Sokak szerint túl messzire ment EZZEL.. - De Igaza van? - EZT NÉZD!!


Magyar Péter megállíthatatlanul menetel tovább. Hogy mitől retteg a jelenlegi hatalom és a vele kötelékben repülő, kitartott ellenzék? Egy dologtól: hogy felborul az évtizedek óta gondosan kiépített hatalmi struktúra és létrejön egy olyan megvesztegethetetlen, őszinte politika erő, amely nem mesterséges árkokat ás a magyar emberek közé, hanem egy kőkemény nemzeti minimum mentén közös építkezésre hívja az embereket.
Hogy elhiszik a magyarok, hogy lehet az országunkat a magyar emberek érdekében vezetni. A hatalmi elit szeme előtt ott lebeg több “ijesztő” európai példa, hogy nagyon rövid idő alatt le lehet rombolni egy, évtizedek óta fennálló “kétosztatú” politikai teret és ezzel, a számukra jól jövedelmező politikai váltógazdaságot is. Rettegnek, mert pontos méréseik vannak a közhangulatról, tisztán látják, hogy az emberek többsége szerint közös felelősség terheli őket hazánk állapotáért.
Rettegnek, mert a belső méréseik is alátámasztják hogy az emberek többsége érzi, hogy most vagy soha. Mutassuk meg együtt, hogy Karmelita mérései helyesek és az emberek valóban hisznek abban, hogy közösen, felesleges ideológiáktól mentesen, pozitív célokért küzdve, képesek vagyunk Magyarországon a semmiből egy új, más világot építeni. Találkozzunk március 15-én 15.00 órakor az Andrássy úton és kezdjük el a munkát! “Ne azt kérdezd, hogy a hazád mit tehet érted, hanem, hogy te mit tehetsz a hazádért!” Oszd meg, ha teheted. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal