Megrendült a világ! Most jelentették be a lesújtó hírt Katalin hercegnéről! Rettenetes ami történt:


Katalin hercegné Idegösszeomlást kaphatott, amiért férje teherbe ejtette szeretőjét - gyalázatos hír jött! Döbbenetes pletykák keringenek a közösségi médiában és az internet sötét zugaiban Katalin hercegné távolmaradásának okairól. Legfrissebb értesülések szerint Katalin elbújik a nyilvánosság elől, mert férje, Vilmos herceg állítólag teherbe ejtette szeretőjét, ami mentálisan teljesen megviselte a hercegnét.
Ez a sokkoló hír azért is különösen sajnálatos, mert Katalin hercegné hiányát hivatalosan egy januárban végzett hasi műtéttel magyarázták. A királyi házaspár és a közösség hogyan dolgozhatja fel ezt a helyzetet? A botrány, amelyet egy szerkesztett fotó körül kavartak a palotában, és amelyet egy napig igyekeztek titokban tartani, úgy tűnik, különösen nehéz időszakot jelent Vilmos feleségének. Katalin, aki az "őszinteség politikáját szerettem volna folytatni" - mondta, bevallva, hogy amatőr fotósként kísérletezett a kép szerkesztésével. Mielőtt még a fotós botrány lecsenghetett volna, újabb felháborodást keltő hír látott napvilágot: Vilmos herceg állítólagos szeretője, Rose Hanbury terhes lett tőle. De vajon ki is Rose Hanbury valójában?
Rose – teljes nevén Sarah Rose Cholmondeley (született Hanbury) – a Stowe School és The Open University egykori diákja, modellként kezdte pályafutását, majd rövid időre politikai karrierbe kezdett. 2009-ben David Cholmondeleyhez, Cholmondeley 7. márkijához ment feleségül, akivel három gyermeket nevelnek. 2019-ben pletykák kezdtek el terjedni Vilmos és Rose közötti állítólagos viszonyról, ami még Katalin és Rose barátságát is megterhelte. Bár a találgatások sosem nyertek megerősítést, a királyi család eddig minden vádra hallgatással válaszolt, ahogy a jelenlegi helyzetre is. Ő Rose Hambury, Vilmos állítólagos szeretője:

AKTUÁLIS:

Főoldal