Most jelentették be az újabb lesújtó hírt Katalin hercegnéről! Nagyobb a baj mint hitték! Megrázó hír érkezett! Rettenetes ami történt:


Nagyobb a baj mint hitték? Kiderült miért várd eddig a daganatos megbetegedése bejelentésével Katalin hercegné. Vilmos herceg 42 éves feleségének videóüzenetét nehéz sírás nélkül végignézni. Katalin hercegné pénteken tudatta a nagyvilággal, hogy súlyos beteg. Kiderült, miért várt eddig! Péntek este óta az egész világ arról beszél, hogy Katalin hercegné súlyos daganatos betegséggel küzd, rákot diagnosztizáltak nála.
A szomorú hírt maga Vilmos herceg 42 éves felesége jelentette be egy videóüzenetben, ami futótűzként terjedt el a világhálón.Katalin hercegné pénteken jelentette be: rákkal küzd. Katalin a felvételen elmondta, januárban elvégzett hasüregi műtétje után még az volt az orvosi szakvélemény, hogy a beavatkozást nem rákos elváltozás tette szükségessé. Ám később az orvosok közölték vele a lesújtó hírt, mely szerint a vizsgálatok kiderítették, mégis daganatos megbetegedésről van szó. Hozzátette: orvosai megelőző jellegű kemoterápiás kezelést javasoltak, és ez a kezelés jelenleg kezdeti szakaszában tart. Katalin hercegné gyermekei védelmében várt eddig a bejelentéssel. A BBC szerint Katalin hercegnének nyomós oka volt arra, hogy miért várjon eddig a videóüzenettel. A portál szerint nem véletlen, hogy Katalin épp pénteken állt ki a nyilvánosság elé, és beszélt őszintén élete legnehezebb időszakáról. Mint már oly sokszor, most is a családját, de leginkább a gyerekeit, Györgyöt, Saroltát és a kis Lajost szerette volna védeni. A gyerekeknek most húsvéti szünet van, otthon vannak.
Katalin és Vilmos úgy gondolta, jobban tudják őket védeni, ha tanítási szünetben tudják meg, hogy az édesanyjuk beteg, nem akkor, amikor iskolában vannak. Így a család még jobban össze tud tartani — írja az Express a BBC-re hivatkozva. „Elmondtam nekik, hogy jól érzem magam, és napról napra erősödöm azáltal, hogy a gyógyulásomat elősegítő dolgokra összpontosítom figyelmemet gondolatilag, testileg és lelkileg” — fogalmazott péntek esti videóüzenetében Katalin. Meghan és Harry reagált Katalin hercegné bejelentésére. A sussexi páros is a támogatásáról biztosította Katalin hercegnét, miközben a legvadabb pletykák szerint évek óta nem is igazán beszéltek egymással. Ez vajon a médiának szól inkább, vagy valóban Katalinnak? Egészséget és gyógyulást kívánunk Katalinnak és családjának, és reméljük, hogy ezt békében lesz lehetőségük megtenni — írta közleményében Harry herceg és Meghan Markle. Ezt mondta a testbeszéd szakértő Katalin hercegné videója kapcsán: Katalin hercegné drámai és őszinte bejelentése után most először szólalt meg egy testbeszéd-szakértő. A leendő királyné bátor előadását szinte lehetetlenség sírás nélkül végignézni. „Sápadtan, meglehetősen fáradtan, de még mindig elegánsan és egészen gyönyörűen ül egy pulóverben, hogy közölje az üzenetét” — fogalmazott Judi James, majd hozzátette: Melyik férj szeretné így látnia a feleségét, hogy egyedül ülve vesznek fel vele egy ilyen videót, különösen úgyhogy magányra lesz szüksége a gyógyuláshoz? De az, hogy Kate mégis megtette, bátorságot és akaraterőt sugall a részéről — mondta a szakértő.

AKTUÁLIS:

Főoldal