MOST ÉRKEZETT! Tömegkatasztrófa történt: két busz frontálisan ütközött, rengeteg a halott


Tömegkatasztrófa történt: két busz frontálisan ütközött, rengeteg a halott: Legkevesebb tizenhét ember életét vesztette, tizennégyen pedig megsérültek szerdán egy nyugat-hondurasi faluban, amikor két busz frontálisan ütközött – közölték a helyi hatóságok csütörtökön.
A baleset La Montanitában történt, az egyik buszon csak a sofőr és asszisztense utazott, a másik busz egy kisebb méretű jármű volt, tele utasokkal. „Az összes sérült és elhunyt a kisebb buszban utazott, és mindannyian hondurasiak. A nagy busz üres volt” – mondta Alexia Mejia, a nyugat-hondurasi 911-es segélyhívó rendszer szóvivője, írja az MTI.
A sérülteket a nyugati regionális kórházba szállították, ahonnan a négy súlyos állapotú beteget a hatóságok tájékoztatása szerint majd helikopterrel viszik át az észak-hondurasi San Pedro Sula városi kórházba. A hétvégén Magyarországon is tömegbaleset történt. Mint azt az atv.hu is megírta, a hétvégén több, súlyos baleset is történt az M7-es autópályán a sűrű köd miatt. A balesetekben több tucat jármű érintett volt, egy 70 év körüli férfi meghalt, 18-an pedig megsérültek.

AKTUÁLIS:

Főoldal