„Mint egy Istennő!” Tóth Gabi hófehér csipkeruhában, fején koszorúval jelentkezett be! Elárulta, mi ez az öltözet! Várj, míg meglátod tetőtől-talpig!


Egészen egyedi, meseszép, hófehér csipkeruhában jelentkezett be közösségi oldalán Tóth Gabi. Az öltözet akár menyasszonyi ruha is lehetne, a hozzászólók nem győztek álmélkodni! “Csodaszép a ruha! És aki viseli az is!!! Szép vagy Gabi!”
“Nagyon jól áll, Gabica” “Meseszép vagy Gabi, a ruha is” – áradoztak a kommentelők. Igaz, olyan hozzászóló is akadt, aki még ekkor is inkább az énekesnő hangját méltatta: “Drága Gabikám, imádlak a hangoddal együtt! Ahogy Te, úgy kevesen énekelnek népdalokat, hallgatókat” – lelkendezett. Ezzel együtt volt olyan kommentelő, aki azért talált kivetnivalót a fotóban. Nem is titkolta, mi nem tetszik neki: “A ruha nagyon szép, de nekem egy kicsit disszonáns hozza a tetoválásod! Legalább hosszú ujja lenne a ruhának” – jegyezte meg.
“Szívemnek egyik legkedvesebb fellépő ruhája” – árulta el a fotó mellett az énekesnő, hogy mi célt is szolgál ez a különlegesen gyönyörű öltözet. Íme a káprázatos ruha:

AKTUÁLIS:

Főoldal