MEGTÖRTÉNT! Hát igaz a hír.. Maga Vilmos herceg jelentette be ma reggel Katalin hercegnéről. Egy világ omlott össze az emberekben


Maga Vilmos herceg jelentette be ma reggel Katalin hercegnéről. Eddig várt, mert... Már súlyos következtetések terjednek az interneten arról, hogy Katalin hercegné talán nincs is az otthonában, talán súlyosabb a betegsége, talán komolyabb a helyzet, mint amit sokan remélnek.
A Kensington-palota pár napja csupán azt erőstette meg, hogy jól van. "A hercegnő kórházi tartózkodásának és a királyi feladatokhoz való visszatérésének ütemezése a kezdetektől fogva egyértelmű volt. Semmi sem változott. A hercegnő továbbra is jól van." Mindenki bízik benne, hogy hamarosan visszatér a hivatalos teendőihez Katalin hercegné. Katalin régóta várt visszatérése káoszt hozott szerdán, amikor a hadsereg bejelentette, hogy júniusban megjelenik a Trooping the Color eseményen.
Órákkal később a brit Honvédelmi Minisztérium kénytelen volt eltávolítani a weboldalról a hercegné részvételének a bejelentését, mert nem egyeztette a hercegi pár képviselőivel. A királyi palota ragaszkodtak ahhoz, hogy egyedül ők a felelősek a walesi herceg és hercegné hivatalos eseményeinek beosztásáról információt kiadni. Vilmos megtörte hallgatását a feleségét körülvevő vad összeesküvés-elméletekről, melyek az interneten már hatalmas hullámokat csaptak. A walesi herceg szóvivője azt mondta ki Katalin hercegnéről a People magazinnak: "A munkájára összpontosít, és nem a közösségi médiára." Ezzel pedig sokat elárult arról, hogy is van valójában Katalin.

AKTUÁLIS:

Főoldal