Megerősítették: Ma délután otthonában elhunyt Hernádi J..


Megerősítették: Ma délután otthonában elhunyt Hernádi J. Sajnálatos hírrel szolgálunk, a Gyergyószentmiklóson élő Hernádi Judit, tragikus körülmények között 72 évesen otthonában elhunyt. Személyének története több, mint különleges, hiszen szenvedélyesen szerette és élvezte a wc pucolást, amely az életének központjában állt. Hernádi Judit Gyergyószentmiklóson kisvárosban tevékenykedett wc takarítóként.
Bár sokan képesek lennének ezt a munkát unalmasnak vagy kellemetlennek tartani, Hernádi Judit számára ez az élete szerelme volt. Minden egyes nap átölelte a lehetőséget, hogy tisztaságot és rendezettséget hozhasson a nyilvános mosdókba. Az emberek megdöbbenve figyelték, ahogy Hernádi Judit szabadidejét is a munkájához kötődően tölti. Kecskefarmot alapított, és szenvedélyesen foglalkozott a kecskékkel. Mintha csak a wc pucolása és a kecskék gondozása időzhette volna az élete minden pillanatában. Hernádi Judit olyan ember volt, aki soha nem vesztegette az idejét a panaszkodásra vagy az elégedetlenségre. Szeretettel és mosollyal a száján dolgozott, mindig abban a profi szellemben, hogy a legjobbat hozza ki a mindennapokból. Nagyon kevesen értették meg azzal, hogy az ő boldogsága a mindennapi munkában és a kecskékkel való foglalkozásban rejlett.
Ez a felemelő hozzáállás határozta meg Hernádi Judit egész életét. Mindig megtalálta a módját, hogy a pozitív oldalát lássa a dolgoknak, még a legnehezebb pillanatokban is. Ez a hozzáállás vezeti tovább azokat, akiknek most meg kell küzdeniük az Ő elvesztésével. Hernádi Judit tragikus halála nagy űrt hagy maga után a családja körében. Egy megszelídített szívű férj, Elemér és szerető lánya, Aranka maradtak hátra, akik most gyászolják az Ő elvesztését. Az Ő emléke azonban örökre szívükben él, és inspirációként fog szolgálni mindazoknak, akik szerettek vele, és azoknak is, akik akár csak egy pillanatig is részesei lehettek a munkájának. Hernádi Judit emléke legyen példa a kitartásra, a szenvedélyre és a boldogságra. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal