Magyar Péter bejelentette: OLYAN jön március 15.-én, amilyet még nem látott az ország! - RÉSZLETEK:


Nagy erőkkel készülődik Magyar Péter! Március 15-i rendezvényére invitálja az embereket Magyar Péter. „Állami propaganda versus őszinteség. Kubatovlista versus civilek. Párt sms-ek versus remény. Állami pénzen történő buszoztatás versus önszerveződés.
Tessék választani! Találkozunk március 15-én 15.00 órakor az Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky út és az Operaház között” – írta ki Facebook-oldalára Magyar Péter, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter exférje, aki egyebek mellett a NER olyan belsős információiról rántotta le a leplet, mint hogy Orbán Viktor felesége minisztereket is számon kér. Magyar Péter valószínűleg egy harmadik erő alapítását jelenti be a nemzeti ünnepen.
Március 15-i eseményénél már több mint 10 ezren jelezték érdeklődésüket a Facebookon. Kedden derült ki, hogy helyesírási hibáktól hemzsegő sms-ekben, illetve automata telefonhívásokkal toborozzák az embereket Orbán Viktor miniszterelnök március 15-i beszédére. Az említett buszoztatás is bevett formulának tűnik, Orbán Viktor október 23-i beszédére is így vitték az embereket. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal