Ma találkoztunk Jákob Zolival az utcán. Döbbenet, hogy mit tett a családommal a kép elkészülte után!


Ma találkoztunk Jákob Zolival az utcán. Döbbenet, hogy mit tett a családommal a kép elkészülte után! Csodálatos Ajándékot Kaptak Egy Hős Kisfiú és Édesanyja. Egy váratlan találkozás során Jákob Zoli és munkatársa egy anya és kisfia számára váltak a szerencse hírnökeivé, amikor véletlenszerűen őket választották ki az utcán, hogy átadják nekik a csodás ajándékokat.
A választás nem is lehetett volna találóbb, ugyanis a kis család nagy rajongója Zolinak a TikTokon. A meglepetés annál is meghatóbb, mivel a kisfiú egy igazi hős: nemrég került ki az intenzív osztályról, miután egy szerencsétlen baleset következtében leesett a lépcsőn és koponyacsonttörést szenvedett. A nyereményük láttán először hitetlenkedve fogadták a hírt, ám az anyuka hamar megerősítette fiának, hogy a kezükben tartott csomag valóban egy új iPhone készülék.
Nemcsak a bátor fiú, hanem édesanyja is megkapta ugyanezt a különleges ajándékot Jákob Zolitól, elismerve ezzel mindkettőjük bátorságát és kitartását a nehéz időszakban. Ez a gesztus nem csak anyagi értékben mérhető, hanem mély érzelmi jelentőséggel is bír a család számára, hiszen egy nehéz időszak után kaptak pozitív megerősítést és szeretetet egy teljesen váratlan forrásból.

AKTUÁLIS:

Főoldal