Megtörtént a baj.. Ma hajnalban hívták a börtönből Galambos Lajos testvérét… bekövetkezett, amitől mindenki tartott


Drámai hír érkezett Galambos Lajosról 1 perce érkezett! Galambos Lajos ügyvédje erősítette meg a megdöbbentő hírt Galambos Lajos, közismertebb nevén Lagzi Lajcsi, aki az elmúlt időszakot a börtönkórházban töltötte, hamarosan visszatérhet a szabad életbe. A zenészt 2023 áprilisában helyezték át a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézetből a berettyóújfalui börtönkórházba, miután egy gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták.
Ügyvédje korábban megpróbálta elérni, hogy otthoni ápolásban részesülhessen, de ezt a bíróság elutasította. A fogvatartása alatt a zenész egészségi állapota jelentős romlást szenvedett: testileg legyengült, pszichésen megviselt és sokat fogyott. A bíróság minden kérelmét elutasította a korai szabadulásra vonatkozóan, így a kiadott 3 év 6 hónapos büntetésének jelentős részét a börtönkórházban kell letöltenie. Családja, barátai és rajongói aggodalommal várják, milyen állapotban térhet vissza a szabad életbe. A törvények szerint a jó magaviselet és a plusz feladatok teljesítése lehetőséget biztosít a büntetés időtartamának csökkentésére. Galambos ügyvédei szerint a zenész várhatóan körülbelül egy évig lesz börtönben, amelynek már kilenc hónapja eltelt.
A szabadulás pontos időpontja egyelőre nem ismert, de várhatóan idén áprilisban történik. A közösségi médiában való visszatérésére is számíthatunk a szabadulását követően. Lagzi Lajcsi jogi képviselője beszélt arról, hogy hogyan van most az elítélt zenész. Az elmúlt pár hónap során is láthatóan romlott a testi állapota: még jobban lefogyott, egyre gyengébb – mondta Dr. Csontos Zsolt, aki mindent elkövetett azért, hogy a zenészt kiengedjék, de kérvényét visszautasították. Lagzi Lajcsi többször is hangsúlyozta, hogy nem kéri családja látogatását, telefonon és Skype-on akarta velük tartani a kapcsolatot. Három gyermeke és volt felesége mégis ellátogattak hozzá a börtönbe, mert nagyon aggódnak érte.

AKTUÁLIS:

Főoldal