Lelepleződtek! Ami most kiderült a Varga Judit interjújával kapcsolatban az több, mint kínos.. Hajdú Péter próbálja mindenhonnan töröltetni EZT:


Leleplezték Varga Judit interjújának aljas trükkjét! Amikor Hajdú Pétert ezzel szembesítették, azonnal lecsapta a telefont! Gyomorforgató dolgot művelt a műsorvezető! Kiderült, hogy Hajdú Péter igencsak trükkösen készített interjút a magánéletét kiteregető Varga Judittal. Bár a műsorvezető nemrég az Origónak azt mondta, hogy férfiként és férjként időnként nehezen élte meg mindazt, amit Varga Judit elmondott Magyar Péterrel kapcsolatban, most kiderült:
HAJDÚ PÉTER NEM MINDIG ENNYIRE EGYÜTTÉRZŐ, HA A NŐK ELLENI ERŐSZAK ÁLDOZATAIRÓL VAN SZÓ! Az rtl.hu információi szerint ugyanis a riporter-műsorvezető 2013 szeptemberében kifejezetten gyomorforgató módon bánt a műsorában Szepesi Nikolett úszónővel, amikor az őt ért szexuális visszaélésekről kérdezte. HAJDÚ PÉTER A NŐ TUDTA NÉLKÜL A STÚDIÓBA HÍVTA AZT A BACSA ISTVÁNT, AKIRŐL SZEPESI AZT ÁLLÍTOTTA, HOGY MOLESZTÁLTA. Az úszónő később a Blikknek elmondta: valósággal sokkolta, amikor megtudta, hogy a stúdióban van egykori zaklatója. Bár végighallgatta a férfit, de közben azon gondolkodott, hogy feláll és kimegy. Hajdú Péter akkor a hvg.hu kérdésére úgy reagált: szerinte „az ilyen jellegű szembesítés klasszikus talkshow elem” és örül, hogy sikerült tiszta vizet önteni a pohárba. Érdekes módon HAJDÚ PÉTER MOST NEM MERTE TITOKBAN MEGHÍVNI MAGYAR PÉTERT, HOGY ŐT IS MEGKÉRDEZZE VARGA JUDIT VÁDJAIRÓL! Úgy látszik, ennek a „klasszikus talkshow elemnek” az alkalmazása valamiért most nem jutott a műsorvezető eszébe.
Mint ahogy a megrendültség és az együttérzés látszatának aljas trükkje is csak a bukott fideszes miniszternek járt, akinek állításaiban Hajdúnak ezúttal eszébe sem jutott kételkedni. Amikor az rtl.hu felhívta a műsorvezetőt, és megkérdezte, mi a két szituáció közti különbség, HAJDÚ PÉTER SZINTE AZONNAL LECSAPTA A TELEFONT! A műsorvezető mindössze annyit mondott: „Nagypéntek van, éld meg a húsvétot szépen, helló.” Majd rögtön bontotta a vonalat. Kíváncsian várjuk, hogy húsvét elmúltával Hajdú Péter vajon mivel magyarázza az általa alkalmazott kettős mércét… Cikk szerzője:Pestibulvár.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal