LEDOBTA A BOMBÁT! EBBEN a pillanatban jelentette be! Most minden kiderül! Íme Magyar Péter kormánydöntő bejelentése


Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania. Kiderült mikor adj át a hatóságoknak a bizonyítékait. A következőt írja: Március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a Youtube csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat. Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását.
Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával. A hatalmát, vagyonát és szabadságát féltő uralkodó elit nyilván mindent elkövet addig is és azután is, hogy megpróbáljon lejáratni. Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak minden hullámhosszon. De van egy rossz hírem nekik: minden, a lejáratásomra költött adóforint kidobott pénz. A magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait. Táncolj Tóni, búcsúbuli. Magyar Péter több súlyos állítást is megfogalmazott az ügyészségen a Schadl-Völner ügyben. Mint ismert, Magyar Pétert a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen szerda délelőtt tanúként hallgatták meg a Schadl-Völner ügyben. Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje négy órát töltött bent az ügyészségen, ám akkor nem vitt magával semmiféle bizonyítékot, melyekkel alá tudta volna támasztani állításait.
Állítása szerint azért, mert nem tudta előre, hogy milyen ügyben fogják kihallgatni. Meghallgatása után azt nyilatkozta Magyar, hogy a bizonyítékokat a soron következő, március 26-i meghallgatásra magával fogja vinni. Hozzátette, ezeket a felvételeket a családja védelme érdekében nem hozta eddig nyilvánosságra. Magyar három, súlyos állítást tett, amit elmondása szerint általa készített hangfelvételekkel tud bizonyítani:szerinte Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter-embere” volt, a kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy büntetőeljárás és titkos megfigyelés zajlik, „és erről Völner Pált is tájékoztatták”, Magyar legsúlyosabb állítása azonban az, hogy szerinte „Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat”. Szombaton egy friss Facebook-bejegyzésben Magyar Péter azt ígérte, hogy március 26-án reggel 9-kor, mielőtt belépne az ügyészség épületébe, nyilvánosságra hozza a bizonyítékait – írja a Nap Híre. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal