Hoppá! ❗Kiderült KI vitte el az Ötöslottó főnyereményét a 6,523 milliárdos összeget - Na ERRE senki nem számított:


Hoppá! Kiderült KI vitte el az Ötöslottó főnyereményét a 6,523 milliárdos összeget - Na ERRE senki nem számított: 2024. május 25-ig kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél az Ötöslottó szombati nyertesének, hogy kifizessék a 6,523 milliárd forintját. Amennyiben ezt nem teszi meg, elbukja a nyereményét Óriási szerencse ért valakit február 24-én: 
Eddigi nyílvánosságra hozott információk alapján egy Pest megyében élő férfi vihette el az Ötöslottó rekrodnyereményét! A 4; 15; 47; 59; 83. számsorral 6 milliárd 523 millió forintot nyert, gratulálunk! Amennyiben a játékos telefonon jelentkezik, a társaság elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, hogy valóban a nyertessel beszélnek. Ezután kezdődik meg a kifizetési eljárás lefolytatása, aminek keretében kerülhet sor a személyes találkozásra. Ekkor kerül leadásra az eredeti szelvény és annak érvényességének megvizsgálása. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás.
Fontos, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik. A társaság eddigi nagy nyertesekkel kapcsolatos tapasztalatai alapján elmondható, hogy a játékosok többsége csak akkor hiszi el igazán, hogy ő ütötte meg a főnyereményt, ha már kifizetésre került a pénz, vagyis az emberek nyereménnyel kapcsolatos vélekedéseiket tekintve igaz a mondás: “Hiszem, ha látom.”

AKTUÁLIS:

Főoldal