Kiadták a figyelmeztetést! EZ vár földre hamarosan az élő Nostradamus szerint, aki már megjósolt valós és megtörtént dolgokat:


Kiadták a figyelmeztetést! EZ vár földre hamarosan az élő Nostradamus szerint, aki már megjósolt valós és megtörtént dolgokat: A médium szerint áramkimaradás lesz a következő hónapban. Ahogy arról lapunk is beszámolt, Amerika lázban ég, ugyanis a kontinens nagy részén tökéletesen látható lesz a teljes Napfogyatkozás április 8-án. Azonban már a hatóságok is előre figyelmeztették a lakosságot, hogy a betóduló turista tömeg miatt fennakadások, közlekedési káosz, és üres boltok várhatóak, úgyhogy mindenki jó előre spájzoljon be élelmiszerből.
Most azonban egy újabb figyelmeztetés érkezett egyenesen Athos Salométól, a médiumtól, akit az élő Nostradamusként emlegetnek. A látnok szerint ugyanis sokkal nagyobb problémát fog okozni a Napfogyatkozás, mint azt gondolnák a kutatók. Athos Salomé szerint 3 napos áramkimaradást, és az elektromos eszközök problémáját fogja okozni egy mágneses napvihar, amely a Napfogyatkozás után fogja elérni a Földünket. A médium szerint - aki előre látta II. Erzsébet halálát, a koronavírust, és a Twitter eladását is megjósolta - globális áramkimaradást fog okozni egy napvihar a Földön. Athos szerint a Nap által kibocsájtott CME (koronakidobódás), plazma, és a mágneses impulzusok korábban is pusztítást okoztak már a műholdjainkon és az elektromos hálózaton, de a jós szerint a teljes napfogyatkozás után ez még erősebb lesz - árulta el a DailyStar számára.

AKTUÁLIS:

Főoldal