Kész, ennyi volt! Bezár a Tesco, a Lidl és az Aldi Magyarországon. EZ az oka:


Bezár a Tesco, a Lidl és az Aldi Magyarországon. EZ az oka: A jogszabályok szabályozzák a boltok ünnepi nyitvatartását, ami azt jelenti, hogy sok üzlet pénteken, vasárnap és hétfőn zárva marad. Ahogy korábban is, idén is vannak azonban olyan helyek, amelyek sürgős esetben nyitva tartanak, például éjjel-nappal működő üzletek vagy benzinkutak. Legfrissebb Információk Közeleg a hosszú ünnepi zárva tartás, itt a teljes körű tájékoztatás:
Már csak három nap áll rendelkezésünkre a húsvéti bevásárlások elvégzésére, hiszen a boltok többsége a nagypénteki szabadnapot követően egészen húsvétig zárva lesz. Az idei évben a húsvét már március végén veszi kezdetét a nagypéntekkel, ami hosszú zárva tartási időszakot indít el húsvétvasárnapig és húsvéthétfőig. 2017 óta nagypéntek hivatalosan is munkaszüneti nap, amely alól nem csak a nagyobb áruházláncok, hanem a bevásárlóközpontok is kivételek, de szombaton még van lehetőség a bevásárlásra A lényeg röviden összefoglalva: a héten csütörtökön és szombaton a boltok a megszokott nyitvatartás szerint várják a kedves vásárlókat, viszont pénteken, vasárnap és hétfőn ZÁRVA LESZNEK A BOLTOK.
Az ünnepnapokon az Auchan, Aldi, Cba, Lidl, Penny Market, Tesco, Spar is zárva lesznek! Sürgős esetekben az ünnepnapon is vásárolhatunk néhány üzletben, ezeket itt láthatja összeszedve. A húsvéti hosszú hétvégén nyitva lesznek a benzinkutaknál lévő, kis üzletek, valamint ezen kívül, az alábbiak szoktak nyitva lenni:a benzinkutak, ezek között van olyan, amely kisboltnak van kialakítva, az ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak, az önálló virágboltok, az újságosok, az édességboltok, a vendéglátó- és szórakozóhelyek, a kisebb, boltok, trafikok, ahol a tulajdonos vagy egy családtag az eladó. A nyitvatartásokat érdemes az interneten tájékozódni, mielőtt elindul az ember az üzletbe. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal