Meglépték! Itt az RTL váratlan bejelentése. ERRE senki nem volt felkészülve


Több év elteltével izgalmas visszatérést ígér az RTL egyik kedvenc műsora, az Álarcos énekes. A licencszerződés alapján létrejövő show újra berobbantja a képernyőket hírességek rejtélyes jelmezek alatt felvonuló produkcióival. A versenyzők kilétét csak akkor fedik fel, amikor az adott jelöltnek véget ér a versenyútja.
A műsor formátuma eredetileg a dél-koreai King of Mask Singerből merített ötleteket, de az RTL saját változata az Álarcos énekes hamar nagy népszerűségre tett szert. Érdemes megemlíteni, hogy a TV2 is hasonló műsort indított “Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada” címmel, ami szintén 2020 februárjától futott, és közvetlenül versenyzett az Álarcos énekes időpontjában. Annak ellenére, hogy az Álarcos énekes sikeres volt az RTL-en, az utolsó, harmadik évad már három évvel ezelőtt volt látható, így sok néző már lemondott arról, hogy újabb évad érkezhet. Azonban most a csatorna meglepte a rajongókat egy elképesztő bejelentéssel. Az RTL hamarosan bemutatja a műsor negyedik évadát. A hírt az RTL Instagram-oldala közölte egy fotóval, amelyből világosan kiderült, hogy 2024-ben ismét láthatjuk majd a látványos showt.
Újra lehetőségünk lesz arra, hogy nyomozóként próbáljuk kitalálni, melyik híresség rejtőzik az egyes jelmezek alatt, amint az adott jelölt kiesik a versenyből. Az előző évadokat Istenes Bence vezette, és olyan ismert személyiségek ültek a nyomozók székében, mint Szabó Zsófi, Szandi, Fluor Tomi, Hargitai Bea, Csobot Adél, Gáspár Laci vagy éppen Sebestyén Balázs. Az RTL egyelőre nem árulta el, hogy ki lesz a műsorvezető a negyedik évadban, és kik ülnek majd a nyomozói székben. Mindazonáltal izgatottan várjuk a további fejleményeket. A bejelentés után számos rajongó fejezte ki örömét az RTL posztja alatt, így egyértelmű, hogy a műsor visszatérése sokakat örömmel tölt el, és jó döntésnek bizonyult a csatorna részéről.

AKTUÁLIS:

Főoldal